Jóga, meditáció, családállítás, hangterápia, tanácsadás és gyógyító csend : Coaching Edóval

Like & Follow

Coaching Edóval

"Nem gondoltam volna, hogy a tanácsadás során már első alkalommal ilyen mély rétegeit fogjuk érinteni a léleknek, és ilyen rég eltemetett fájdalmak fognak előkerülni, átalakulni." (visszajelzés)

Tanácsadás (coaching) Edóval


Minden tanácsadó tevékenység alapja valamilyen szemlélet, melyet a tanácsadó személyisége, hitrendszere, tanult és létrehozott gyakorlata határoz meg. A jóga-pszichoterápia és életvitel-tanácsadás a legősibb és egyben legtisztább védikus bölcseleti rendszeren alapul, mely minden tudati és tudatalatti folyamatra komplex választ ad. A tevékenység egyesíti a keleti és a nyugati filozófia gyakorlatait, megoldást kínál a jelen kor problémáival küszködő egyéneknek, az ősi jógikus bölcseletből származó tudásával. A tanácsadó akkor válik hitelessé, ha bizonyos mértékű személyiségfejlődésen is keresztülmegy, személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall, amilyen szemlélettel rendelkezik.” (Narada

Mivel az emberek a legváratlanabb helyzetekben érezték úgy, hogy nekem mesélve helyzetükről tisztábban kezdik látni azt a kulcsszót, mondatot, lépést, ami az adott pillanat kilátástalanságában segíthet elindulni, vagy akár csak az első felszabadult lélekzetet venni, úgy gondoltam, érdemes komoly alapokra helyeznem eddig spontán tanácsadásaimat. Az ehhez szükséges gyakorlati tudást jógamesterem, Bakos Attila és a köré szerveződött jógaoktatók, terapeuták, egyetemi tanárok, pszichiáterek irányításával szereztem meg. 


A jóga-pszichoterapeuta és életvitel-tanácsadó segíthet egyéni terápiában, életvezetési kérdésekben, s mivel eleve más szintről néz rá a helyzetre, felismeri azokat a tudati és tudatalatti működéseket, amelyekben a problémák, a külső és belső konfliktusok gyökereznek. A jógikus módszerek alkamazásával, valamint holisztikus szemléletmódjával támogatást nyújthat az egészséges testi-lelki-szellemi úton való elinduláshoz, az úton való fejlődéshez, illetve a kiegyensúlyozott, harmonikus állapot fenntartásához.  


Időpont-egyeztetéshez kérlek hívd Edót a +40751450416 számon vagy írj a gergelyedo kukac gmail pont com címre.

Kapcsolódj: Hírlevél / Facebook / G+ / Twitter

Olvasmány-ajánló:

Tükör az egész világ - Edó mesél az életmód-tanácsadásról


További írások itt: EdóFM.ro


életvitel tanácsadás, coaching, pszichoterápia, Kolozsvár, jóga, meditáció

Nagyjából a harmincas éveim tájékára kezdtem ráébredni arra, hogy a szenvedések okát talán saját magamban kell keresnem. Kezdtem figyelni az elmém működését, görcseim, félelmeim gyökerét. Elindultam egy olyan úton, ahonnan már nincs visszaút. Mihelyt megszűnik a kifelé-vádaskodás, elkezdődik a belső nagytakarítás, ami talán élethosszig tart.

1978-ban születtem Olthévízen, aztán, ahogy a népmesei legkisebbek szokták, elindultam megkeresni a boldogságot. Sok városban éltem, tanultam, dolgoztam, sok emberrel és úttal találkoztam. Ez a sokaság aztán jó nagy, sötét erdővé nőtt bennem, egészen addig, míg meg nem értettem, hogy a sötét erdő is az igaz út része. 

A sokfelé szóródás helyett jelenleg két dologra összpontosítok, egyik az írás, mint az alkotás és az olvasóval való összekapcsolódás élménye, a másik meg, az elsővel szoros kapcsolatban, a testi-lelki-szellemi szintek harmonizálása a saját életemben, és azokéban, akikkel kapcsolatba kerülök. Eddig számomra a jóga módszerei bizonyultak erre a legalkalmasabbaknak, mert az emberi lényre vár az a tudati bravúr, hogy meghaladja az elmét, hogy a tudatfölötti síkra érve visszatérjen az Abszolútba; a tudatosság magasabb fokán ismét egyesüljön azzal.” (Bakos Attila).életvitel tanácsadás, coaching, pszichoterápia, Kolozsvár, jóga, meditáció


életvitel tanácsadás, coaching, pszichoterápia, Kolozsvár, jóga, meditáció

Feliratkozás hírlevelünkre

* indicates required